Design

A Danfoss X-tra Collection nem csupán szelepek és termosztátfejek választéka, hanem a tökéletesen harmonikus fürdőszoba csodálatos kiegészítője. A formatervezett törülközőszárítók még szebben mutatnak fürdőszobájában ha azokat odaillő részletekkel tökéletesíti. Szín és forma tökéletes összahangja. Ki mondta, hogy egy gépészeti eszköz csak csúnya lehet?

Az új fűtőtestszelep családot kifejezetten design-radiátorokhoz és törülköző-szárítóhoz tervezték. A szelepek és érzékelők fehér, króm, rozsdamentes és fekete felülettel állnak rendelkezésre, színben illeszkedve a leggyakrabban használt törülköző-szárítókhoz.

A szelepcsalád esztétikailag tökéletesen kiegészíti a törülköző-szárítókat és design-raditárorokat. A kompakt konstrukció lehetővé teszi, hogy az érzékelőt a fallal párhuzamosan, a törülközőszárító alá szereljük fel, ezáltal elkerülve az érzékelő véletlen megütését. A kicsi vagy középméretű konvektorokhoz is érdekes lehet a szelepcsalád alkalmazása, színben illeszkedő vagy éppen színben elütő változatban.

Két különféle szabályozási koncepciót használó érzékelő típus áll rendelkezésre:
- RAX típus, amely szobahőmérséklet alapján szabályoz
- RTX típus, amely a radiátor visszatérő ágában korlátozza a hőmérsékletet, vagyis a távozó fűtővíz hőmérsékletére szabályoz, nem a szobahőmérsékletre. A törülköző-szárítóhoz szerelt RTX szabályozót 5–10°C -kal a szobahőmérséklet fölé állítva, az mindig melegen tartja a radiátort, így biztosítva a törölköző szárítását.

A Design szelepek és termofejek természetesen rendelkeznek mindazon előnyös tulajdonságokkal, mint a többi Danfoss radiátor termosztát, erről bővebben itt olvashat.

Eurovill Profi Kft.
1044. Budapest,
Perényi Zs. u. 10.
Tel: 36 1 3704373

Eurovill Profi Kft. a Facebook-on

Letöltések

 

Living design ismertető

Living design ismertető

 

Exkluzív kialakítású fűtésszerelvények

Danfoss X-ra Collection

 

Exkluzív kialakítású fűtésszerelvények

RA-URX ismertető