Fűtéskorszerűsítés

A panelházak építésekor, 30-40 évvel ezelőtt, az energia árak nagyon alacsonyak voltak, emiatt az épületek tervezése során nem volt szempont a gazdaságosság. A vízért, a fűtésért a lakók több évtizeden át havi átalánydíjat fizettek, így senki sem takarékoskodott. Talán Önnek is vannak emlékei ebből az időszakból, amikor még nyáron a dinnyét nyitott csap alatt hűtötték a mosdóban, vagy éppenséggel a szoba hőmérsékletét ablaknyitással „szabályozták” télen.

Manapság a magas energia árak mellett nem engedhetjük meg, hogy pazaroljunk. Ezért fűtési rendszerünkbe olyan szerelvények beépítéséről kell gondoskodnunk, amelyek biztosítják a kívánt komfortot/hőmérsékletet, de ehhez a korábbiakhoz képest jóval kevesebb energiát használnak fel.

Hogyan lehetséges ez?

Az eltelt években sokat fejlődött a technika, újabb és jobb berendezéseket fejlesztetek ki vagy találtak fel a mérnökök. Ezen fejlesztések a fűtéstechnikai berendezéseket sem hagyták érintetlenül!

A fűtéskorszerűsítés szintjei:

Egyéni helyiséghőmérséklet szabályozás
Strangszabályozás

Bővebb ismertetők:

Tájékoztató az egycsöves rendszerek korszerűsítéséről Tájékoztató a kétcsöves rendszerek korszerűsítéséről Referencia és esettanulmány-gyűjtemény
Egycsöves rendszerek Kétcsöves rendszerek Esettanulmányok

Eurovill Profi Kft.
1044. Budapest,
Perényi Zs. u. 10.
Tel: 36 1 3704373

Eurovill Profi Kft. a Facebook-on

Fűtéskorszerűsítés

Letölthető tájékoztató

Letölthető tájékoztató a fűtéskorszerűsítésről